Omgeving

Het dorp en haar directe omgeving

Sohier un des plus beaux villages fleuris de Wallonie Sohier, een dorpje van 150 mensen die aan de poort van de Ardennen ligt, is gelabeld een van de « Mooiste Dorpen van Wallonië » . De lokale animatie draait rond de feestzaal. In de zomertijd, vermeesteren bloemen straten en façades door de duizenden. Minder dan 5 minuten lopen van het vakantiehuisje, dringt het diep door in de Ardense bossen, geleid door de tientallen km van paden.

Wellin (4 km)

Supermarkten en winkels, restaurants en pizzeria, bank, enz..

 

 

 

Lavaux Sainte – Anne (6 km)

Château de Lavaux Sainte-Anne Het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne en zijn drie musea: het heerlijk leven in de 17de en 18de eeuw, het gewoonlijk leven in de Famenne in de 19e en vroege 20e eeuw, en het Museum van de Natuur. Het wetland nabij het kasteel kan ook worden vrij bezocht. .


Han-sur-Lesse (12km)

 Grottes de Han De Grottes van Han-sur-Lesse en de dierenpark

Redu (13km)

Redu Village du Livre Het Dorp van de Boek : 19 thematische boekhandels te ontdekken in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.

 

 

 

 

 

 

Eurospacecenter De Eurospacecenter : « A Space Odyssey » voor de hele familie.

Givet (FR) – 19 km

Aquapark RIVEA : Zwembaden, Bowlen, Fitness, Sauna – Hammam, …

Le Centre européen des Métiers d’Art Het “Europees Centrum voor kunst en kunstnijverheid” stelt voor het verkoop ongeveer 5.000 werken van hedendaagse kunst – uniek stuk of kleine series – ontwikkeld door honderden ambachtsmannen uit heel Europa.